Voluntariat

Cautam voluntari pentru diverse activitati ale organizatiei:

-scriere de proiecte si obtinerea de finantari,
-actiuni de fundraising, mediatizare, lobby si advocacy pentru pacientii cu cancer,
-traduceri de diverse materiale medicale sau din alte domenii (din engleza si eventual, din franceza in romana),
-participarea la diverse activitati ale organizatiei sau la organizarea a diverse evenimente pentru bolnavi,
Daca puteti sa ne oferiti cel putin 2 ore saptamanal, va rugam sa ne contactati – luand legatura cu d – na Moldovan Livia , coordonator de voluntari al organizatiei noastre.

Beneficii pentru voluntari:

– posibilitatea de-a se dezvolta profesional si a capata experienta in domeniul psiho-oncologiei si terapiei si, de a lucra alaturi de o echipa de oameni inimosi

Ce trebuie depus pentru a deveni voluntar:

  • Scrisoare de intentie;
  • Curriculum Vitae, tehnoredactat (includeti adresa si telefoanele de contact;
    • respectiv adresa de e-mail);
  • Certificat medical ca este fizic si psihic sanatos;
  • Cazier

 

Despre voluntarii Asociatiei Clubul Amazoanelor Bistritene.

Asociatia Clubul Amazoanelor Bistritene, in cei peste 6 ani de activitate a derulat programe de servicii permanente, proiecte periodice, evenimente si actiuni in scopul imbunatatirii vietii  bolnavilor de cancer, prin acordarea de sprijin moral, informational, psihologic si material atat lor cat si familiilor lor.

Activitatea asociatiei de-a lungul acestor ani a fost posibila prin contributia materiala a sponsorilor, donatori, organizatii si companii, finantatori de proiecte dar, in primul rand prin implicarea si contributia directa, generoasa si din suflet a oamenilor.

Multi dintre acestia vor fi si vor ramane eroii anonimi ai unei cauze, pentru multi multumirile sau recunostinta celorlalti se va manifesta in tacere. Credem, ca si organizatie, ca este momentul si ca este bine sa initiem si recunoasterea publica a contributiei in folosul celor aflati in suferinta pentru careAsociatia Clubul Amazoanelor Bistritene exista, cu speranta ca cei din jurul nostru vor vedea modele de generozitate si implicare.